Akció Dorogon. Bekötési díj nélkül csatlakozhat távfelügyeleti rendszerünkhöz!
Hívjon most!
+36 20 408 8888
Rólunk mondták
Dorog
A B-Angel Kft. már Dorogon is ugyanazt a szolgáltatást és ugyanazt a biztonságot kínálja, mint valamennyi településen, amelyen szolgáltatásaival jelen van.

Távfelügyeleti rendszereink, biztonságtechnikai megoldásaink mindenki számára elérhetőek már Dorogon is.
24 órás diszpécserszolgálatunkkal minden biztonságtechnikai szolgáltatást, folyamatosan biztosítani tudunk. Kivonuló akciós szolgálatunkkal és legmodernebb technikai megoldásokkal biztosítunk: jármű felügyeletet, tűzvédelmi távfelügyeletet. Biztosítani tudunk járőrös ellenőrző távfelügyeletet.
Rendelkezésre állunk műszaki berendezések (hűtők, automaták, szivattyúk) távolról történő biztonságos üzemeltetésében, liftek biztosításában.
Fő profilunk a lakások, családi házak távfelügyelete, távfelügyeleti rendszerek telepítése, kiépítése és üzemeltetése.

Dorog Komárom-Esztergom megye keleti részén található. A Pilis és a Gerecse határán található Dorogi-medence északi bejáratánál fekvő iparváros. 2012-ig a Dorogi kistérség székhelye volt. Hagyományai a várost az iparhoz, a bányászathoz kötik. Németajkú, sváb bevándorlók a bányászatban dolgoztak eredetileg, ezeket a hagyományokat őrzi a város. Ma több mint öt ezer háztartás van a városban, amelyek kb. fel e kertvárosi családi ház, másik fele lakótelepi lakás.

Dorog valamennyi háztartásának ugyanazt a biztonságot ajánljuk!


Csatlakozzon távfelügyeleti rendszerünkhöz!
Legyen otthona biztonságban Dorogon is!

Kérjen ajánlatot!
+36 20 408 8888

C 2011 B-ANGEL biztonsági szolgálat Kft. Minden jog fenntartva


Oldalt készítette: