Házi segélyhívó

Volt már olyan, hogy nem tudta szeretteit telefonon elérni, és a legrosszabbra gondolt? Ha valamelyik családtagjával valami váratlan baj történne – elesnének, rosszul lennének, vagy ami még rosszabb, támadás érné őket – biztos, hogy van olyan valaki a közvetlen környezetükben, aki azonnal tudna intézkedni és segíteni neki?

Hogyha a fenti kérdésekre nem tudott teljes mértékben megnyugtató válaszokat adni, akkor mindenképpen érdemes tovább olvasnia!

Számos betegség (Alzheimer kór, demencia, rokkantság, stb.) valamint az idős emberek korukból fakadó kockázatai és a közbiztonság egyre inkább tapasztalható erőteljes romlása olyan kézzel fogható megoldást követelnek, ami SOS helyzetben azonnal biztosítani tudja a szükséges segélyhívás lehetőségét. Legyünk őszinték. Sokszor nem tudunk mindig a szeretteink közelében lenni, mert minden időnket elviszi a munka, a család valamint a napi teendők.

Vajon mennyivel nyugodtabb lenne az élete, ha lenne egy olyan biztonságot jelentő „gomb”, amit ha megnyomnak, azonnali segítséget kap az, aki bajba jutott?

Az SOS vezetékes- és GSM telefonok, valamint nyomkövető eszközök olyan egyedülálló lehetőséget biztosítanak a gyors segítség nyújtásához, ami páratlan Magyarországon. Ezek a készülékek speciális vészhívó funkcióin túl teljes értékű telefonként is használhatók.

Ha többet szeretne tudni, töltse le bővebb tájékoztatónkat itt

Hívjon minket bizalommal a 06-26-575-132-es számon!

Ingyenes ajánlatkérés