Tűzjelző

Legyen szó lakóépületről, raktárról, irodaházról vagy a mindennapi élet egyéb területeiről, mindenütt vannak emberi és anyagi értékek, amelyeket védeni kell a perzselő tűztől. Az időben észlelt probléma és annak minél előbbi megoldását szolgálják a tűzjelző rendszerek.

Éjjel-nappal biztonságban

A B-Angel Biztonsági Szolgálat minden Önnél telepített automatikus tűzjelző berendezést – a távfelügyeleti szolgáltatás segítségével – a nap 24 órájában monitorozza. Központunkban éjjel-nappali ügyeletben dolgoznak képzett operátoraink, akik munkáját a jelzések tartalmát vizsgáló, automata szoftverek segítik.

Az engedélyhez kötött tűzjelző rendszerek jelzéseket pedig azonnal átküldjük a tűzoltóság központjába, így a tűzoltóság azonnal a helyszínre tud sietni.

Téves riasztások elkerülése

Rendszerünk olyan egyedülálló lehetőséget biztosít, amellyel a beérkező jelzések paraméterei alapján nagy pontossággal tudjuk kikalkulálni a tűzjelző rendszer műszaki hibájára vagy konfigurációs problémáira utaló jeleket. Ezzel megelőzhetőek a téves riasztások, és megspórolhatóak a tűzvédelmi bírságok és téves vonulások díjai.

Tűzjelző karbantartás

Vállaljuk tűzjelző rendszerének karbantartását is, hogy mindig biztonságban lehessen.

Hívjon minket bizalommal a 06-26-575-132-es számon és kérje INGENYES helyszíni felmérésünket!Bezár

Ingyenes ajánlatkérés