Riasztó

Egyre több a betörés. Magyarországon negyed óránként betörnek valahova. Ne Ön legyen a következő áldozat!

Képzelje el a következőt:
Egy nyugodt, puha éjszaka arra riad fel, hogy valaki a bejárati ajtó zárát babrálja. Szemet szúr Önnek, hogy az illetőnek még társa is van. Mit tesz ebben a kutyaszorító helyzetben? Lefagy? Vagy próbál valamiféle védekező eszközt találni, ha közelharcra kerülne a sor? Cikáznak a gondolatai, a gyermekeire gondol, akik békésen alszanak az emeleten… Ne gondolja, hogy Önnel mindez nem fordulhat elő!

Üdvözöljük biztonságosabb életében
Ahhoz, hogy nyugodtan aludhasson – és napközben se gyötörjék aggodalmai -, olyan rendszerre van szüksége, ami a nap 24 órájában hatékonyan működik.

Ráadásul egy olyan távfelügyeleti-kivonuló rendszerhez kapcsolható, amely biztonsági emberei pár percen belül az Ön segítségére sietnek, ha megszólal a riasztó. Biztos Ön is látta, hogy az internet tele van olcsóbbnál olcsóbb riasztókkal – és ezt néha még a villanyszerelő is beszereli -, de ezen eszközök hatékonysága szinte nulla, a hamis biztonságérzet látszatát keltik.

Ne érje be ennyivel, válasszon olyan riasztórendszert, amelyet biztonságtechnikai szakemberek telepítenek. A B-Angel szerelői hasznos szakmai tanácsokkal és az Ön ingatlanára szabott készülékekkel látják el Önt. Munkatársaink előre gondolkodnak, mert tisztában vannak a betörési szokásokkal, így sokat segíthetnek Önnek a hatékony megelőzésben.

„Köszönöm a gyors munkát, mindössze fél nap alatt felszerelték a megrendelt riasztórendszert, és így már sokkal nagyobb biztonságban érzem magam. Sajnos a környék közbiztonsága hagy némi kívánnivalót maga után, viszont így amikor dolgozni megyek, nem kell azon aggódnom, hogy feltörték-e a lakásomat mire hazaérek.”

– Horváth Csaba

Házában is számtalan anyagi értéket őriz (TV, számítógép, okostelefon, ékszerek stb.), nem beszélve egy üzletről vagy raktárról. Egy biztonságtechnikai rendszer alkalmazása a töredékébe kerül a betörők okozta károknak.

Ellenőrizze okostelefonjáról riasztóját

Egy riasztórendszer, ha távfelügyelethez is kapcsolva van, számtalan olyan praktikus megoldást tud nyújtani, amely megkönnyíti az életét, például nyitás-zárás értesítést kaphat, így láthatja, mikor mentek el beosztottjai, értesítést kaphat arról is, beriasztották-e az épületet. Mindezt okostelefonjáról követheti nyomon, bárhonnan, kényelmesen.

Szerezzen egyéb előnyöket is

Kapuja kulcsát leadhatja nálunk, így riasztás esetén ingatlanát körbe tudjuk járni, ellenőrizni tudjuk a nyílászárók és a falak épségét. Telefonon értesítjük Önt, ha ingatlanában áramszünet van és riasztórendszere sem kap áramot, így Önnek nem kell később az áramszünet okozta problémákkal bajlódnia.

Ön dönt

Ingyenes, személyes helyszíni felmérésünk során Ön dönti el, vezetékes vagy vezeték nélküli riasztórendszert szeretne-e beszereltetni.

Kollégáink szakmai tapasztalatának köszönhetően a riasztórendszereket fölösleges körök nélkül szerelik be és ügyelnek a tisztaságra is. Hívjon minket bizalommal a 06-26-575-132-es számon és kérje INGENYES helyszíni felmérésünket!

Ingyenes ajánlatkérés